Hotel Cavallotti & Giotto

Margine Coperta-Traversagna
Hotel Cavallotti & Giotto Genel
Hotel Cavallotti & Giotto Öne Çıkan Resim
Hotel Cavallotti & Giotto Dış Mekan
Hotel Cavallotti & Giotto Dış Mekan
Hotel Cavallotti & Giotto Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Cavallotti & Giotto
Via Felice Cavallotti, 103 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki Hotel Cavallotti & Giotto konaklamanızda, Excelsior Kaplıcası ve Terme di Montecatini Spa Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Leopoldine Kaplıcası ile 0,2 mi (0,4 km) ve Funicolare Tramvay Hattı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Cavallotti, Hotel Cavallotti & Giotto misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x