Hotel Casual Euro

Shutoken, Nikko
Hotel Casual Euro Öne Çıkan Resim
Hotel Casual Euro Dış Mekan
Hotel Casual Euro Dış Mekan
Hotel Casual Euro Kahvaltı
Hotel Casual Euro Kahvaltı
Image More +51 fotoğraf
Hotel Casual Euro
1550-38 Tokorono Shutoken, Nikko

Nikko bölgesindeki Hotel Casual Euro konaklamanızda, Nikkō Woodcarving Center ve Cryptomeria Avenue ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chūzenji Gölü ile 12,5 mi (20,1 km) ve Toshogu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Hotel Casual Euro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kaplıca gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Open-Air Bath)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Open-Air Bath)
Room
Standard Üç Kişilik Oda (Open-Air Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x