Hotel Castillo

Batı Endülüs, Palma del Rio
Hotel Castillo Genel
Hotel Castillo Öne Çıkan Resim
Hotel Castillo Dış Mekan
Hotel Castillo İç Mekan
Hotel Castillo İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hotel Castillo
Portada, 47 Batı Endülüs, Palma del Rio

Palma del Rio bölgesindeki Hotel Castillo konaklamanızda, Moratalla Sarayı ve Bahçeleri ile 9,5 mi (15,2 km) ve Las Cruces Yürüyüş Parkuru ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Sierra de Hornachuelos Doğa Parkı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Bembezar Yürüyüş Parkuru ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Restaurante Karibú restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 67 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x