Hotel Castelo Branco

Manica, Chimoio
Hotel Castelo Branco Genel
Hotel Castelo Branco Genel
Hotel Castelo Branco Öne Çıkan Resim
Hotel Castelo Branco Dış Mekan
Hotel Castelo Branco İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Castelo Branco
Rua Sussundenga, Bairro 25 de Junho Manica, Chimoio

Hotel Castelo Branco, Chimoio bölgesindedir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

57 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Superior)
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Süit
Süit (Duplex)
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit (Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x