Hotel Castelmonardo

Filadelfia
Hotel Castelmonardo Genel
Hotel Castelmonardo Öne Çıkan Resim
Hotel Castelmonardo Dış Mekan
Hotel Castelmonardo Dış Mekan
Hotel Castelmonardo Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Castelmonardo
Viale IV Novembre 144 , Filadelfia

Filadelfia bölgesindeki Hotel Castelmonardo konaklamanızda L'eremo di Curinga ve Terme di Laconia ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pizzo Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Marina di Curinga ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x