Hotel Casagrande

Italian Alps
Hotel Casagrande Genel
Hotel Casagrande Genel
Hotel Casagrande Genel
Hotel Casagrande Genel
Hotel Casagrande Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Casagrande
Via Belluno 47 , Italian Alps

Hotel Casagrande Feltre merkezinde, Dolomit ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Feltre Kent Müzesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parco Nazionale Dolomiti Bellunesi ile 1,9 km (1,2 mil) ve Aziz Vittore ve Corona Tapınağı ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x