Hotel Casa Piantoni

Kuzey Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Casa Piantoni Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Piantoni Dış Mekan
Hotel Casa Piantoni Dış Mekan
Hotel Casa Piantoni Dış Mekan
Hotel Casa Piantoni Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Casa Piantoni
Via Nanzello, 4 Kuzey Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Casa Piantoni misafirlere Limone sul Garda bölgesinde, göl üzerinde, Parco Alto Garda Bresciano ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Wind Riders ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Limone Sul Garda Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ledro Gölü ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Buffalo Grill, Hotel Casa Piantoni misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Basic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x