Hotel Casa Moazzo

Rethimnon Eski Kent Bölgesi
Hotel Casa Moazzo Genel
Hotel Casa Moazzo Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Moazzo Dış Mekan
Hotel Casa Moazzo Dış Mekan
Hotel Casa Moazzo Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Casa Moazzo
57 Tobazi Street Metropolitan Church Squ , Rethimnon Eski Kent Bölgesi

Hotel Casa Moazzo misafirlere Resmo bölgesinde, tarihi bölgede, Agios Frangiskos Kilisesi ve Rethimnon Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rethimnon Belediye Sarayı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Port of Rethymnon ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (max 2 adults)
Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit (max 4 adults)
Superior
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x