Hotel Casa HX - Adults Only

Yucatan Yarımadası, Isla Holbox
Hotel Casa HX - Adults Only Genel
Hotel Casa HX - Adults Only Genel
Hotel Casa HX - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hotel Casa HX - Adults Only Dış Mekan
Hotel Casa HX - Adults Only Dış Mekan
Image More +112 fotoğraf
Hotel Casa HX - Adults Only
Av Pedro Joaquín Coldwell Predio 006 Manzana 0115, Zona 002, Lázaro Cárdenas Yucatan Yarımadası, Isla Holbox

Hotel Casa HX - Adults Only misafirlere Isla Holbox bölgesinde, okyanus kıyısında, Holbox Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Punta Coco Beach ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Punta Mosquito Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Holbox Letters ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel Casa HX - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Room
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Spa Suite
Room
Master Suite
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x