Hotel Casa del Mare - Annex

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Donja Jošica
Hotel Casa del Mare - Annex Öne Çıkan Resim
Hotel Casa del Mare - Annex Dış Mekan
Hotel Casa del Mare - Annex Kahvaltı
Hotel Casa del Mare - Annex Kahvaltı
Hotel Casa del Mare - Annex Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Hotel Casa del Mare - Annex
Kamenari 23 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Donja Jošica

Kamenari bölgesindeki Hotel Casa del Mare - Annex konaklamanızda Kotor Körfezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sveti Roko ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Porto Montenegro ile 3,4 mi (5,4 km) ve Big City Park ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x