Hotel casa del Anticuario

Morelia
Hotel casa del Anticuario Genel
Hotel casa del Anticuario Genel
Hotel casa del Anticuario Genel
Hotel casa del Anticuario Öne Çıkan Resim
Hotel casa del Anticuario Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel casa del Anticuario
Galeana 319 , Morelia

Hotel casa del Anticuario misafirlere Morelia (Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, Michoacan Bölge Müzesi ve Adalet Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Morelia Katedrali ile 0,4 mi (0,7 km) ve Mariano Matamoros Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x