Hotel Casa De Los Arcos

Doğu Endülüs, Velez-Blanco
Hotel Casa De Los Arcos Genel
Hotel Casa De Los Arcos Genel
Hotel Casa De Los Arcos Öne Çıkan Resim
Hotel Casa De Los Arcos Dış Mekan
Hotel Casa De Los Arcos Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Casa De Los Arcos
Calle San Francisco, 2 Vélez-Blanco Doğu Endülüs, Velez-Blanco

Hotel Casa De Los Arcos misafirlere Velez-Blanco bölgesinde, dağda, Caños de Caravaca Çeşmesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Caños de la Novia Çeşmeleri ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Velez Blanco Şatosu ile 0,4 mi (0,7 km) ve Los Letreros Mağarası ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere hafta içi 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve bide.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x