Hotel Casa Cantera

Bajio, Leon
Hotel Casa Cantera Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Cantera Dış Mekan
Hotel Casa Cantera Dış Mekan
Hotel Casa Cantera Dış Mekan
Hotel Casa Cantera Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Casa Cantera
PEDRO MORENO 243 A Colonia Centro Bajio, Leon

Hotel Casa Cantera konaklamanızda, Leon merkezinde, Manuel Doblado Tiyatrosu yakınında ve León Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kurucular Meydanı ile 0,7 km (0,4 mil) ve İsa’nın Kutsal Kalbi Kefaret Kilisesi ile 1,4 km (0,8 mil) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x