Hotel Casa Beletri

Bejar
Hotel Casa Beletri Genel
Hotel Casa Beletri Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Beletri Dış Mekan
Hotel Casa Beletri Yerinde Yemek
Hotel Casa Beletri Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Hotel Casa Beletri
Carretera de la Estación, 33 , Bejar

Bejar bölgesindeki Hotel Casa Beletri konaklamanızda, Maldonado Meydanı ve Bejar Dükleri Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Judio David Melul Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Puerta del Pico ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x