Hotel Casa Antigua

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Antigua Dış Mekan
Hotel Casa Antigua Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Casa Antigua
3a Calle Poniente 5 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Hotel Casa Antigua konaklamanızda, Antigua Guatemala merkezinde, Central Park ve Santa Catalina Kemeri ile yakın mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Antigua Guatemala Katedrali ile 0,5 km (0,3 mi) ve Nim Po't Geleneksel Tekstil Merkezi ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Avlu
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Avlu
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, Özel Banyo, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x