Hotel Casa Antigua

Batı Pasifik, Panama
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Genel
Hotel Casa Antigua Genel
Image More +93 fotoğraf
Hotel Casa Antigua
St 9, between Av Eloy Alfaro & Ave B. Casco Viejo Batı Pasifik, Panama

Hotel Casa Antigua misafirlere Panama (Casco Viejo) bölgesinde, Albrook Alışveriş Merkezi ve Iglesia de la Merced Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Multiplaza Pacific Alışveriş Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) ve Avenida Balboa İş Bölgesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Pips restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Paseo de las Bovedas
Room
Suite Arcochato
Room
Suite Chagres
Room
Suite Cruces
Room
Suite Kliemman
Room
Standard Portobelo
Room
Suite Miraflores
Room
Suite Muralla
Room
Suite Taboga

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x