Hotel Carrizal Spa

Apazapan
Hotel Carrizal Spa Genel
Hotel Carrizal Spa Genel
Hotel Carrizal Spa Genel
Hotel Carrizal Spa Genel
Hotel Carrizal Spa Genel
Image More +68 fotoğraf
Hotel Carrizal Spa
Domicilio Conocido S/N Congregacion Aguacaliente , Apazapan

Hotel Carrizal Spa misafirlere Apazapan bölgesinde, bölge parkında, Saint Francis İl Pazarı ile 20,6 mi (33,1 km) mesafede ve Actopan Kilisesi ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nace el rio ile 21,1 mi (33,9 km) ve El Lencero Ex-Hacienda Müzesi ile 22,8 mi (36,7 km) mesafede.

Hotel Carrizal Spa içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

53 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

8 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kaplıca dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x