Hotel Carollo

Mendoza Şarap Bölgesi, Mendoza
Hotel Carollo Genel
Hotel Carollo Genel
Hotel Carollo Öne Çıkan Resim
Hotel Carollo Dış Mekan
Hotel Carollo Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Carollo
25 de Mayo 1184 Mendoza Şarap Bölgesi, Mendoza

Hotel Carollo misafirlere Mendoza merkezinde, Teatro Independecia (Independecia Tiyatrosu) ve Regency Casino yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Şili Meydanı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Museo Popular Callejero ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için adeta bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de açık havuz mevcut. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. 500 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x