Hotel Caravelle

Ponente Riviera, Diano Marina
Hotel Caravelle Genel
Hotel Caravelle Genel
Hotel Caravelle Genel
Hotel Caravelle Genel
Hotel Caravelle Genel
Image More +99 fotoğraf
Hotel Caravelle
Via Sausette 34 Ponente Riviera, Diano Marina

Hotel Caravelle misafirlere Diano Marina bölgesinde, körfez yakınında, Bagni Continentale e Giardino ve Nostra Signora della Rovere İbadethanesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Diano Marina Limanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Molo delle Tartarughe İskelesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Ristorante Caravelle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Ek Bina
Family
Family Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı, Ek Bina
Üç
Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Panoramic
Panoramic Dört Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x