Hôtel Caravansérail

Nefta
Hôtel Caravansérail Genel
Hôtel Caravansérail Genel
Hôtel Caravansérail Dış Mekan
Hôtel Caravansérail Dış Mekan
Hôtel Caravansérail Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Hôtel Caravansérail
Zone Touristique, La Palmeraie , Nefta

Hôtel Caravansérail konaklamanızda Nefta bölgesinde, Vaha Giriş Kapısı ve Nefta Çukuru ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Star Wars Set - Mos Espa ile 16,3 km (10,1 mil) ve Belvedere Rocks ile 24,2 km (15 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 127 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x