Hotel Caravan

Unjha
Hotel Caravan Genel
Hotel Caravan Genel
Hotel Caravan Genel
Hotel Caravan Genel
Hotel Caravan Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel Caravan
Opp New Railway Station Unjha Unawa Mehsana Highway Road , Unjha

Unjha bölgesindeki Hotel Caravan konaklamanızda, Rajmahal Sarayı ile 13,7 mi (22 km) ve Sahasralinga Talav ile 19,8 mi (31,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Rani-ki-Vav ile 21,3 mi (34,2 km) ve Saffron Teknoloji Enstitüsü ile 22,3 mi (35,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x