Hotel Caprice

Batı İsviçre, Grindelwald
Hotel Caprice Genel
Hotel Caprice Genel
Hotel Caprice Genel
Hotel Caprice Genel
Hotel Caprice Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
Hotel Caprice
Kreuzweg 11 Batı İsviçre, Grindelwald

Grindelwald bölgesindeki Hotel Caprice misafirlere golf sahasına yakın, Bussalp ile The Wetterhorn 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Mystery Rooms ile 12 mi (19,3 km) ve Eiger ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Hotel Caprice misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x