Hotel Cannobio

İtalya Gölleri, Italian Alps
Hotel Cannobio Genel
Hotel Cannobio Genel
Hotel Cannobio Öne Çıkan Resim
Hotel Cannobio Dış Mekan
Hotel Cannobio Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Cannobio
Piazza Vittorio Emanuele III 6 İtalya Gölleri, Italian Alps

Hotel Cannobio misafirlere Cannobio bölgesinde, plajda, Cannobio Feribot Terminali ile Vittorio Emanuele III Plaza 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza Grande ile 11 mi (17,6 km) ve Pieta Tapınağı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Porto Vecchio restoranı bölgesel mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x