Hotel Cannes Gallia

Route Napoléon, Cannes
Hotel Cannes Gallia Genel
Hotel Cannes Gallia Genel
Hotel Cannes Gallia Öne Çıkan Resim
Hotel Cannes Gallia Dış Mekan
Hotel Cannes Gallia Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Cannes Gallia
36 Boulevard Montfleury Route Napoléon, Cannes

Hotel Cannes Gallia misafirlere Cannes merkezinde, Rue d'Antibes ve Galerie Alexandre Leadouze ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Festival ve Konferans Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Cannes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 430 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Zemin Kat
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, Zemin Kat
Classic
Classic Oda, Balkon
Room
Suite avec Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x