Hotel Campestre La Potra

Orinoquia, Apiay
Hotel Campestre La Potra Genel
Hotel Campestre La Potra Genel
Hotel Campestre La Potra Öne Çıkan Resim
Hotel Campestre La Potra Dış Mekan
Hotel Campestre La Potra Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Hotel Campestre La Potra
Kilometro 7 vía Puerto López Orinoquia, Apiay

Villavicencio bölgesindeki Hotel Campestre La Potra konaklamanızda, Llanabastos Pazarı ile 6 mi (9,7 km) ve Macal Stadı ile 7,5 mi (12 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Las Malocas Parkı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Kurucular Parkı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x