Hotel Campestre Camino Real Pereira

Zona Cafetera, Pereira
Hotel Campestre Camino Real Pereira Genel
Hotel Campestre Camino Real Pereira Genel
Hotel Campestre Camino Real Pereira Genel
Hotel Campestre Camino Real Pereira Öne Çıkan Resim
Hotel Campestre Camino Real Pereira Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Campestre Camino Real Pereira
Km 9 Via Cerritos Frente a la Texaco Zona Cafetera, Pereira

Pereira bölgesindeki Hotel Campestre Camino Real Pereira konaklamanızda Plaza de Toros ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Cerritos del Mar ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Ukumari Hayvanat Bahçesi ile 2 mi (3,3 km) ve Parque Consotá ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Cabin,
Cabin, 2 people
Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası (3 people)
Room
Cabin, 1 bedroom, 4 people
Room
Cabin, 1 bedroom, 6 people
Room
Family Kulübe, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x