Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles

Burgonya, Varennes-Vauzelles
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles Genel
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles Genel
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles Öne Çıkan Resim
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles Dış Mekan
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles
Rue Louise Michel Burgonya, Varennes-Vauzelles

Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles misafirlere Varennes-Vauzelles merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve St. Bernadette Soubirous of Nevers Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Gilard Manastırı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Parc Roger-Salengro ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Le Restaurant, Hôtel Campanile Nevers Nord - Varenne Vauzelles misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (1 Junior Bed up to 10 years)
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (1 Junior Bed up to 10 years)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x