Hotel Calavita

San-Martino-di-Lota
Hotel Calavita Genel
Hotel Calavita Genel
Hotel Calavita Genel
Hotel Calavita Genel
Hotel Calavita Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Hotel Calavita
39 Route du Cap , San-Martino-di-Lota

Hotel Calavita misafirlere San-Martino-di-Lota bölgesinde, deniz kıyısında, Plage de la Marine de Pietranera ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Plage de Grisgione ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Toga Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Guarded beach ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

RESTAURANT CALAVITA yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Dört Kişilik Oda
Suite
Suite Junior, vue mer

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x