Hotel Calabona

Alghero - Kuzey Sardinya, Algero
Hotel Calabona Genel
Hotel Calabona Öne Çıkan Resim
Hotel Calabona Dış Mekan
Hotel Calabona Dış Mekan
Hotel Calabona Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hotel Calabona
Località Calabona Alghero - Kuzey Sardinya, Algero

Algero bölgesindeki Hotel Calabona konaklamanızda, Tarragona Parkı ve Piazza della Mercede Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sulis Kulesi ile 1 mi (1,6 km) ve St. Michele Kilisesi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Hotel Calabona misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x