Hotel Caiçara João Pessoa

Joao Pessoa
Hotel Caiçara João Pessoa Öne Çıkan Resim
Hotel Caiçara João Pessoa Yerinde Yemek
Hotel Caiçara João Pessoa Banyo Tipleri
Hotel Caiçara João Pessoa Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Hotel Caiçara João Pessoa Havuz
Image More +8 fotoğraf
Hotel Caiçara João Pessoa
Av. Olinda, 235, Tambaú , Joao Pessoa

Hotel Caiçara João Pessoa misafirlere Joao Pessoa (Tambau) bölgesinde, El Sanatları Pazarı ve Tambaú Public Market ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sun Salutation Monument ile 0,5 mi (0,8 km) ve Picaozinho Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Calypso ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Triple)
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x