Hotel Cafe La Morena

Batı Endülüs, Fuengirola
Hotel Cafe La Morena Öne Çıkan Resim
Hotel Cafe La Morena Dış Mekan
Hotel Cafe La Morena Dış Mekan
Hotel Cafe La Morena Dış Mekan
Hotel Cafe La Morena Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Cafe La Morena
Avda. Condes de San Isidro, 41 Batı Endülüs, Fuengirola

Hotel Cafe La Morena misafirlere Fuengirola (Fuengirola Kent Merkezi) bölgesinde, Bioparc Fuengirola Vahşi Yaşam Parkı ve La Plaza de los Chinorros ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Los Boliches Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve La Carihuela ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Cafe Bar La Morena ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere hafta içi 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x