Hotel Cabana do Rei

Tiradentes
Hotel Cabana do Rei Genel
Hotel Cabana do Rei Genel
Hotel Cabana do Rei Genel
Hotel Cabana do Rei Genel
Hotel Cabana do Rei Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Cabana do Rei
Av. Pres. Castelo Branco, 2002 Aguas Santas , Tiradentes

Tiradentes bölgesindeki Hotel Cabana do Rei misafirlere dağda, Kraliyet Yolu Otomobil Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Ely Araujo Stadı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Tancredo Neves Anıtı ile 5,6 mi (9 km) ve Demir Yolu Müzesi ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

CASAL
CASAL COM BEBE
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
CHALE DUPLO
Room
CHALE TRIPLO
Room
CHALE NUPCIAL
Room
SUITE MASTER
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x