Hotel C Park

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel C Park Genel
Hotel C Park Öne Çıkan Resim
Hotel C Park İç Mekan
Hotel C Park Oda Manzaraları
Hotel C Park Oda
Image More +6 fotoğraf
Hotel C Park
6/13 W.E.A. Karol Bagh New Delhi Delhi Merkez, Yeni Delhi

Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesindeki Hotel C Park misafirlere BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Chandni Chowk ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x