Hotel Brillante Musashino

Shutoken, Saitama
Hotel Brillante Musashino Öne Çıkan Resim
Hotel Brillante Musashino Oda
Hotel Brillante Musashino Oda
Hotel Brillante Musashino Oda
Hotel Brillante Musashino
Chuo-ku Shintoshin 2-2 Shutoken, Saitama

Saitama (Shintoshin) bölgesindeki Hotel Brillante Musashino misafirlere Keyaki Hiroba ve Saitama Süper Arenası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yono Park ile 1,5 mi (2,3 km) ve Omiya Parkı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

60 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x