Hotel Breiðavík Látrabjarg

Western Iceland, Vesturbyggð
Hotel Breiðavík Látrabjarg Genel
Hotel Breiðavík Látrabjarg Öne Çıkan Resim
Hotel Breiðavík Látrabjarg Dış Mekan
Hotel Breiðavík Látrabjarg Dış Mekan
Hotel Breiðavík Látrabjarg Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Breiðavík Látrabjarg
Breiðavík Western Iceland, Vesturbyggð

Hotel Breiðavík Látrabjarg misafirlere Vesturbyggð bölgesinde, plaj yakınında ve Breidavik Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Latrabjarg Falezleri ile 7,8 mi (12,6 km) ve Bjargtangar Feneri ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (Bunk bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x