Hotel Boutique Las

Central Albania, Tiran
Hotel Boutique Las Genel
Hotel Boutique Las Genel
Hotel Boutique Las Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Las Dış Mekan
Hotel Boutique Las Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Boutique Las
RR.LIMAN KABA N.16 TIRANA .ALBANIA Central Albania, Tiran

Hotel Boutique Las konaklamanızda Tiran merkezinde, Mother Albania Heykeli ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kongre Sarayı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Tiran Üniversitesi ile 1,6 km ve Pyramid ile 2,1 km mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Las misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x