Hotel Boutique La Casa del Naranjo

Bajio, Queretaro
Hotel Boutique La Casa del Naranjo Genel
Hotel Boutique La Casa del Naranjo Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique La Casa del Naranjo İç Mekan
Hotel Boutique La Casa del Naranjo İç Mekan
Hotel Boutique La Casa del Naranjo İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Boutique La Casa del Naranjo
Hidalgo 21 Bajio, Queretaro

Hotel Boutique La Casa del Naranjo konaklamanızda, Queretaro merkezinde, Kent Müzesi yakınında ve Theater of the Republic Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Queretaro Sanat Müzesi ile 1,1 km (0,7 mi) mesafede.

Hotel Boutique La Casa del Naranjo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

El
El Durazno
La
La Vid
El
El Limon
Room
El Manzano
Room
El Naranjo
Room
El Ciruelo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x