Hotel Boutique Devoto

Buenos Aires
Hotel Boutique Devoto Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Devoto Dış Mekan
Hotel Boutique Devoto Dış Mekan
Hotel Boutique Devoto İç Mekan
Hotel Boutique Devoto İç Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Boutique Devoto
Av. Francisco Beiro 4591 , Buenos Aires

Hotel Boutique Devoto konaklamanızda Buenos Aires bölgesinde, José Amalfitani Stadyumu ile 4,2 km (2,6 mi) ve Estadio Monumental (Hatıra Stadyumu) ile 13 km (8,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Buenos Aires Üniversitesi ile 15,8 km (9,8 mil) ve Plaza San Martin ile 22 km (13,6 mil) mesafede.

Apart dairenin restoranı BONAFIDE misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Superior Apartment
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x