Hotel Boutique Casona del Porvenir

Caribbean Lowlands, Cartagena
Hotel Boutique Casona del Porvenir Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Casona del Porvenir Dış Mekan
Hotel Boutique Casona del Porvenir Dış Mekan
Hotel Boutique Casona del Porvenir Dış Mekan
Hotel Boutique Casona del Porvenir Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Boutique Casona del Porvenir
3538 Cra. 6 Caribbean Lowlands, Cartagena

Hotel Boutique Casona del Porvenir misafirlere Cartagena (Cartagena Walled City (Duvarlı Şehir)) bölgesinde, Cartagena Üniversitesi ve San Agustin Convent yakınında. Bu otel Ayala Center ile 1,1 mi (1,8 km) ve Saat Kulesi ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Premium
Premium Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x