Hotel Boutique Casa Abuela María

Oaxaca
Hotel Boutique Casa Abuela María Genel
Hotel Boutique Casa Abuela María Genel
Hotel Boutique Casa Abuela María Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Casa Abuela María Dış Mekan
Hotel Boutique Casa Abuela María İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Boutique Casa Abuela María
Av. Jose María Morelos 400 , Oaxaca

Hotel Boutique Casa Abuela María misafirlere Oaxaca (Centro) bölgesinde, Rufino Tamayo Müzesi ve San Felipe Neri Tapınağı yakınında. Bu otel Santo Domingo de Guzman Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Zocalo Meydanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

TERRAZA ISTMO, Hotel Boutique Casa Abuela María misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Room
Traditional Oda
Room
Standard Oda
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x