Hotel Boutique Bahia Bonita

Costa Do Descobrimento, Trancoso
Hotel Boutique Bahia Bonita Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Bahia Bonita Dış Mekan
Hotel Boutique Bahia Bonita İç Mekan
Hotel Boutique Bahia Bonita İç Mekan
Hotel Boutique Bahia Bonita Kahvaltı
Image More +76 fotoğraf
Hotel Boutique Bahia Bonita
Rua Bom Jesus, 196 - Trancoso Costa Do Descobrimento, Trancoso

Hotel Boutique Bahia Bonita misafirlere Porto Seguro bölgesinde, deniz kıyısında, Quadrado Meydanı ve Quadrado Kilisesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Praca da Independencia ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tancredo Neves Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Bahçeli (Terreo)
Deluxe
Deluxe Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Bakan (Master)
Deluxe
Deluxe Dubleks, Küvet, Havuz Kenarı
Premium
Premium Bungalov, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçeli
Room
Deluxe Süit (Superior)
Room
Deluxe Süit, Küvet, Havuz Kenarı
Room
Superior Süit, Balkon, Okyanus Manzaralı (Master.)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x