Hotel Boutique Adela

Batı Nikaragua, Granada
Hotel Boutique Adela Genel
Hotel Boutique Adela Genel
Hotel Boutique Adela Genel
Hotel Boutique Adela Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Adela Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Boutique Adela
banco lafise 3.5 cuadras al Este Batı Nikaragua, Granada

Hotel Boutique Adela misafirlere Granada merkezinde, Convento San Francisco Meydanı ve Saint Francis Manastırı ve Kültür Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Laguna de Apoyo ile 4 mi (6,4 km) ve Iglesia San Francisco ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Granada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 697 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x