Hotel Boston

West Bohemia, Karlovy Vary
Hotel Boston Genel
Hotel Boston Genel
Hotel Boston Genel
Hotel Boston Öne Çıkan Resim
Hotel Boston Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Boston
Lucní Vrch 9 West Bohemia, Karlovy Vary

Hotel Boston misafirlere Karlovy Vary merkezinde, Karlovy Vary Belediye Tiyatrosu yakınında ve Colonnade Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Diana Gözetleme Kulesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Karlovy Vary Museum ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için buzdolabı olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x