Hotel Bonza

Zhubei
Hotel Bonza Genel
Hotel Bonza Genel
Hotel Bonza Genel
Hotel Bonza Genel
Hotel Bonza Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Bonza
No.7, Xinyi St. , Zhubei

Hotel Bonza konaklamanızda Zhubei merkezinde, Doğu Kapısı ve Hsinchu Şehri İlahi Tapınağı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Big City Alışveriş Merkezi ile 5,8 km (3,6 mi) ve Küçük Ding-Dong Bilim Parkı ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zhubei bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 775 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x