Hôtel Bon Rivage

Batı İsviçre, La Tour-de-Peilz
Hôtel Bon Rivage Genel
Hôtel Bon Rivage Genel
Hôtel Bon Rivage Genel
Hôtel Bon Rivage Genel
Hôtel Bon Rivage Genel
Image More +90 fotoğraf
Hôtel Bon Rivage
Route de St. Maurice 18 Batı İsviçre, La Tour-de-Peilz

La Tour-de-Peilz bölgesindeki Hôtel Bon Rivage misafirlere göl üzerinde, Alimentarium ve Musée Suisse du Jeu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Charles Chaplin Statue ile 0,9 mi (1,4 km) ve Musée Suisse de l’Appareil Photographique ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

L'Olivier, Hôtel Bon Rivage misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

54 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. La Tour-de-Peilz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda, Göl Manzaralı
Executive
Executive Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x