Hotel Boka

Goriska And Karst, Slovenian Littoral Region
Hotel Boka Genel
Hotel Boka Genel
Hotel Boka Genel
Hotel Boka Genel
Hotel Boka Genel
Image More +45 fotoğraf
Hotel Boka
Žaga 156a Goriska And Karst, Slovenian Littoral Region

Hotel Boka misafirlere Bovec bölgesinde, golf sahasına yakın, Isonzo yakınında ve Boka Waterfall ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Golf Club Bovec ile 2 mi (3,2 km) ve Mount Kanin Kayak Merkezi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x