Hotel Blü Gastein

Avusturya Alpleri, Bad Hofgastein
Hotel Blü Gastein Genel
Hotel Blü Gastein Genel
Hotel Blü Gastein Genel
Hotel Blü Gastein Genel
Hotel Blü Gastein Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel Blü Gastein
Kaiser Franz Platz 1 Avusturya Alpleri, Bad Hofgastein

Hotel Blü Gastein konaklamanızda, Bad Hofgastein merkezinde, Gastein Kayak Merkezi yakınında ve Alpentherme Gastein ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ski, Berge & Thermen Gastein ile 2,5 km ve Angertal Kayak Merkezi ile 8,3 km mesafede.

Restaurant Blü, Hotel Blü Gastein misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 78 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x