Hotel Bloemendaal

Dutch Coast, Bloemendaal
Hotel Bloemendaal Genel
Hotel Bloemendaal Genel
Hotel Bloemendaal Genel
Hotel Bloemendaal Genel
Hotel Bloemendaal Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Bloemendaal
Bloemendaalseweg 141 Dutch Coast, Bloemendaal

Hotel Bloemendaal misafirlere Bloemendaal merkezinde, Saint Bavo Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Nationaal Park Zuid-Kennemerland ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Dam Meydanı ile 14,1 mi (22,7 km) ve Keukenhof Bahçeleri ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Coffee & More öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bloemendaal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x