Hotel Bliss

Tirupati
Hotel Bliss Genel
Hotel Bliss Genel
Hotel Bliss Genel
Hotel Bliss Genel
Hotel Bliss Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel Bliss
Near Ramanuja Circle,Renigunta Road , Tirupati

Hotel Bliss misafirlere Tirupati merkezinde, TTD Gardens ve Akasaganga Teertham ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Venkateshwara Tapınağı ile 15,4 mi (24,8 km) ve Asthana Mandapam ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Khazana yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 116 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x