Hotel Bishram

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Bishram Genel
Hotel Bishram Genel
Hotel Bishram Öne Çıkan Resim
Hotel Bishram Dış Mekan
Hotel Bishram İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Bishram
Barahi Path Lakeside Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Bishram konaklamanızda, Ratna Mandir Tapınağı ve Phewa Lake ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Barahi Tapınağı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Pokhara Museum ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Superior Süit, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x